2019 – 2024

Januarkonsert 2024

Lørdag 13. januar, 18:00 på Nordre lokalet

Hedalen Kulturforum er glade for kunne ønske velkommen til Januarkonsert på Nordre lokalet i Hedalen. Vi har allerede utvidet vårt kulturelle tilbud med konserten vi hadde i påsken 2023, og nå fortsetter vi suksessen med Januarkonsert med Karin Okkenhaug og Hermund Nygård.

Dørene åpner 18:00, Elise Hømanberg Åsli stiller opp med servering av gulrotsuppe, med kylling og focaccia. Og det blir mulig å kjøpe seg noe godt å drikke. Konserten starter 20:00.

Arrangementet har 18-årsgrense.

Karin Okkenhaug og Hermund Nygård

Våren 2021 tok Karin Okkenhaug kontakt med trommeslager Hermund Nygård og spurte ham om han spilte noe annet enn trommer. Det gjorde han så absolutt – og sammen har de etablert et musikalsk vennskap, som har ført til 60 spilte konserter det siste året.

Karin og Hermund har hver for seg jobbet med navn som Bjørn Eidsvåg, The Real Thing, Sharp 9, deLillos, Jarle Bernhoft og Anita Skorgan. Med sine tilsammen over 40 år i bransjen tar de med seg erfaringer og inspirasjon fra ulike sjangere som pop, vise, jazz og impro, og publikum får oppleve en nær og leken duo.

«Det som slår meg umiddelbart er deres tilstedeværelse og gleden over å leke sammen på scenen. (…) De leverer en strålende konsert, fylt av spilleglede, med et sterkt nærvær og nydelige tekster, arrangement og ikke minst solid vokal.» 
– Gunnar Ingebrigtsen

Duoen har med seg et lite lass med instrumenter, og sammen skaper de et lydbilde som oppleves mye større enn (og like lite som) det antallet personer på scenen skulle tilsi. Karin og Hermund skriver på norsk, med tekster om liv og relasjoner.

Karin Okkenhaug: vokal, keyboards, fiolin, klokkespill m.m
Hermund Nygård: gitarer, bass, trommer, perkusjon, piano m.m