Om oss

Foreningen Hedalen Kulturforum styrer Hedalen Kulturfestival. Styrets medlemmer er Kjell Eriksen, Cato Skimten Storengen, Bjarne Berg, Mari-Ann Klemmetsrud, Inger Marie Gunderhuset og Osvald Fossholm. Osvald Fossholm er styrets leder.
 
Foreningen Hedalen Kulturforum ønsker at Hedalen Kulturfestival skal være en festival som trekker folk til bygda, der vi kan få vist frem det rike kulturlivet i bygda, samtidig som vi kan ha mulighet til å leie inn artister på nasjonalt toppnivå.
 
Hedalen Kulturfestival ble arrangert første gang i 2019 over en dag. Så kom et års opphold pga. av pandemien, men i 2021 var vi tilbake med blant annet Stein Torleif Bjella og Fieh på scenen. Siden har vi arrangert festival fast hvert år, med tre-dager lange festivaler.
 
Hedalen Kulturfestival er fortsatt under utvikling og håpet er at det skal bli en festival som fremmer Hedalen som et godt sted å bo for barnefamilier.
 
I 2023 begynte vi også å arrangere andre arrangementer ila. året. En påskekonsert i Begnadalen kirke, og en novemberkonsert i Hedalen.